10/08/2015

Een griepprik? Oei!!! Daar zit wat in; daar zit dit in..! Ingredienten griepprik / griepvaccin: a.u.b. deel deze informatie op tijd!Door: Praktijk van Unen  (met dank aan wanttoknow.nl)


Voordat je weer een griepprik haalt.. Wellicht is het handig even inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk in die griepprik zít.. Behalve natuurlijk een boel geprojecteerde angst..!

effect griepprik teletekst

Wellicht wordt het ook eens tijd om aan je huisarts zélf te vragen: “Dokter, neemt u zelf dit vaccin?”. Want,

uit onderzoek blijkt immers dat het percentage artsen dat ‘gelooft’ in vaccinatie, ver onder het gemiddelde ligt van de ‘burgerij’. Want als je erin gelooft, neem je zelf toch ook zo’n preventieve prik.. Toch? 
Maar waarom doen ze dit dan minder dan hun patiënten dit geacht worden te doen..?

“Bijna 40 jaar geleden is deze idioterie al begonnen. Bij het bedrijf waar je werkzaam was, was het soms verplicht de griepprik te halen. 
Je raadt nooit wat er daarna gebeurde. 

Bijna de helft van de medewerkers werd ziek van die griepprik plus een pijnlijke arm die je een paar weken niet meer kon gebruiken. 
Het resultaat was een ziekteverzuim binnen het bedrijf als nooit te voren van gemiddeld 2 tot 3 weken. 
Vanaf dat moment was er geen verplichte griepprik meer. Maar nog steeds zijn er kuddemensen die er in tuinen en nog dom- gewillig en zelfs vrijwillig zich met gif in laten spuiten.”


De vraag is; Weet jij wat er in de griepprik zit? Heb jij enig idee wat er in jouw lijf wordt gespoten?

Dat antwoord is NEE. 

Er zijn niet eens studies die aan kunnen tonen dat de stoffen die er in zitten veilig zijn.
Hoe kunnen zij het dan maken om op grote schaal mensen bloot te stellen aan onderstaande stoffen met die bijwerkingen?

Geen bewezen effect op griep, maar wel het risico op bijwerkingen. Aan iedereen die steeds weer een oproep krijgt wil ik vragen om kritisch na te denken.

Neem onderstaande ingrediëntenlijst goed in je op. 
Stel jezelf de vraag waarom je je laat injecteren met deze stoffen zonder dat er bewezen effect is.
Steeds meer mensen weigeren de griepprik en terecht!
Ingredienten griepprik / griepvaccin:  

Ethyleen glycol
Dit is bekend in de volksmond als ‘antivries’… Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet je hier nog aan toevoegen?

Phenol

Bekend desinfecteringsmiddel..

 
Formaldehyde
Kankerverwekkende stof. Een bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren, door het zg. ‘sterk water’. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is..


Aluminium
Giftige stof in deeltjes die je hersencellen aantasten. Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Neomycin & Streptomycin

Anti-biotisch en geeft allergische reacties.

MF59,AS04

(= squaleen) In verband gebracht met auto-immuunziekten, MS,Lupus, veroorzaker van het Golfoorlogsyndroom


Aluminium(verbindingen)
Zoals gemeld bij aluminium, geeft hersenschade, Alzheimer, ADHD

Thimerosal

De dramatisch stijging van autisme begon pas, toen de enorme hausse vaccinaties op gang kwam

Deze stof bestaat voor ongeveer 50% uit kwik! Veroorzaakt hersenschade, autisme, Alzheimer, een giftige kwikverbinding dat voor neurologische en toxische schade zorgt en het immuunsysteem aantast. Een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven.
Een andere, zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten (HIER). Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. 

 Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin?

Conserveringsmiddel..? 
Als reden voor de toevoeging van thimerosal in vaccins, wordt opgegeven dat dit wordt gedaan om bacteriële groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. 
Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor 10 toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. 
Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme.

Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165.
Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen.
Polysorbaat
Veroorzaakt onvruchtbaarheid.
Niet echt een cocktail waar je vrolijk van wordt ofwel?

Krijg jij zelf een oproep? Wees bewust van bovenstaande ellende en maak dan een bewuste beslissing of je deze troep in je lijf wilt of niet.


Ken je mensen die jaar in, jaar uit zichzelf onwetend laten inenten? Deel deze informatie zodat ook zij bewust kunnen kiezen over wat er met hun gezondheid gebeurt.


De periode voor griepprikken komt er weer aan, dus a.u.b. deel deze informatie op tijd!


Door: PraktijkvanUnen

Geen opmerkingen: