10/13/2015

De asielbusiness: Dat is grof en snel geld verdienen aan vluchtelingen


Vluchtelingen binnen halen is slechts 1% naastenliefde en 99% geld verdienen...Het is hetzelfde als met oorlog, aan de ene kant worden er mensenlevens verwoest en aan de andere veilige kant worden er mensen schatrijk door de verkoop van wapens en ander tuig.  Maar die liggen daar niet wakker van, geld is geld al kleeft er nog zoveel bloed aan!
Op de achtergrond van de vluchtelingencrisis opereert een groep bedrijfseigenaren die zichzelf willen verrijken over de rug van de belastingbetaler en de ontslagen mensen bij Speelstad Oranje.
De werkloosheid neemt daarmee ook weer gigantisch toe. Kortom: we zitten zo weer in een nieuwe recessie.
v.d. Most was vroeger, toen hij nog succesvol was, sponsor en adviseur van Rita Verdonk, wat die van migranten en vluchtelingen vond behoeft geen nadere uitleg. Nu verdient hij kapitalen aan deze groep mensen. 

George Soros schijnt er ook goed aan te verdienen met zijn +- 7 bedrijven gericht op vluchtelingencrisis. W2EU (welcome to europe), WatchTheMed en Boats4People zijn o.a. van hem. Ook hij verdient dus goed aan ons belastinggeld  
. Vastgoedhandelaar Jonald Bouwhuis uit Apeldoorn vangt in een hotel 230 vluchtelingen op voor maximaal twee jaar. 
Hotel De Wyllandrie kocht hij in mei 2015 mede om die reden
Hij betaalde er €950.000 voor. Lucratief, aangezien er €40 per dag te verdienen is aan een vluchteling. Als hij in twee jaar het maximum aantal asielzoekers opvangt, zal hij €6.716.000 aan inkomsten ontvangen. 

Daarvan zijn de investeringen voor de vluchtelingen zoals voedsel en bedden nog niet van afgetrokken. Iedereen kan wel zien dat hij er nog genoeg aan overhoudt. Na die twee jaar wil hij overigens appartementen van het hotel maken. Asielzoekers kunnen zijn aankoop dus financieren. 
Helaas reageerde Bouwhuis niet op telefoontjes van de redactie.AD

Lees hier verder: 

Het is gewoon met belastinggeld gesubsidieerde mensenhandel.
Het COA zou voor het Internationaal Gerechtshof gesleept moeten worden. 
"the same shit and lies continues"  
Plaatje bij De asielbusiness: grof geld verdienen aan vluchtelingenDit is de reden waarom Europese overheden niet kordaat optreden om de migrantenstroom in te perken!! 

Geen opmerkingen: